21 Haziran 2009 Pazar

Yeni Oyuncağım Roland TD3 Elektronik Davul


Uzuncadır bakınıp duruyordum, sonunda dayanamadım Tünel'e gidip aldım. Akustik davul kadar keyif verici olmasa da yinede iş gören bir elektronik davul Roland TD3. Tekrar müziğin kalbi Tünel'e gitmiş olmak bile güzeldi. Gerçekten çok özlemişim müzik ve stüdyo ortamlarını.

Roland TD3 ile evde tek başına pratik çalışması yapmak mümkün. Ayrıca pop türevi müzikler için sahnede de kullanılabilir. Belki günün birinde tekrar sahneye çıkarım. Ama rock müzik yapılacaksa bu alet bir işe yapamaz. Hakiki kanlı canlı akustik davul lazım.

Gelecekte evde davul kayıtları yapıp Otuz yılın günlüğüne koymaya çalışacağım.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

sorması ayıp olmazsa davulu kaça aldınız??

Serkan AKCAN dedi ki...

Selam,
Valla sorması ayıp değil ama burada cevap yazarsam ayıp olur. Direk bana mail atarsan piyasa fiyatlarını söylerim.

Adsız dedi ki...

hehe :) acikcası biz izmirde bulamadik bu modeli, üretimden kalkmış mı neymiş. E-mail adresini bulamadım ben ama :(

Serkan AKCAN dedi ki...

Hocam TD3 serisi üretimden kalktı. Aynı fiyatlar ile TD4 üretiliyor artık. Roland'ın distribütörü Zuhal Müzik. Yeni siparişleri geçmişler gelecek diyorlardı. TD4 daha iyi bir model, altolar dual tigger özelliğine sahip. Ben demo ürünü aldığım için düşeşe geldi doğrusu. Yoksa roland değil de Alexis almayı düşünüyordum. akcan.serkan@gmail.com mailim.

Adsız dedi ki...

bu meyanda esim yapmis yapacagini, bulup almis bir td3 1200 USD'ye. Ben yazinca ayip olmaz degil mi :))Ilginiz icin cok ama cok tesekkur ederim.

Serkan AKCAN dedi ki...

Güle güle kullanın ailecek :) Kayıt yaparsanız dinlemek isterim. İzmir'e selam

Adsız dedi ki...

Rüyamda siz vardınız. Bu yazınızı daha önce okumuştum ama aklımın bir köşesinde kalmışsınız ki dün bir katalogta davul görünce rüyama girdiniz. Bir konser salonu değilde küçük açık bir yerde grubunuzu izliyoruz. Ama siz şarkı söylüyorsunuz ve davul çalanı beğenmiyorsunuz, vs, vs. Güzeldi. Değişik uğraşlarınızı hayranlıkla izliyorum. Sizi izlemek keşfe çıkmak gibi. Her yeni gün yeni şeyler buluyoruz sizde. Kendinize iyi bakın.

Serkan AKCAN dedi ki...

Tesekkur ederim yorumunuz icin. Bu biraz ac gozluluge dayanan birsey galiba. Merak ediyorum, deniyorum. Cogu zaman bir süre sonra sıkılıp baska seyler buluyorum.

Yeni ugraslar ve hikayelerle otuz yılın günlüğü okurlarinin zamanlarini almaya devam edecegim :)

Adsız dedi ki...

Merhaba,Ben Mustafa elektronik bateri almayı düşünüyorum.Yamaha Dtxplorer ve medeli dd506 ve fiyat olarak bunlara yakın ürünler buldum.Sizce hangisini almalıyım?

Serkan AKCAN dedi ki...

Mustafa merhaba. Yamaha varken medeli'nin yüzüne bakmamak lazım. Roland veya Yamaha al. İkinci elde satarken de rahat edersin.