13 Haziran 2009 Cumartesi

Günlüğün içeriği

Biliyorsunuz bilişim sektörünün bilgi güvenliği alanında çalışıyorum. Sektördeki birçok tanıdığım ve tanımadığım kişi uzun zamandır teknik blog yapmamı söylüyorlar. Ben ise tam tersine hareket ederek blogdaki iş konusuyla ilgili herşeyi kaldırıyorum.

Neden?

1. Üniversite 2. sınıftan bu yana (1996) durmaksızın çalışıyorum. Hala çok yoğun çalışıyorum(saat 02:45 hala çalışıyorum). Kendime kalan azıcık bir zamanda da teknik bloga yazı yetiştirmek için çabalamak istemiyorum. Artık genç bir delikanlı sayılmam, yoruldum.

2. Zaten çalıştığım sektörde onlarca kişi teknik blog yazıyor. Bilgiyi bir araya getirmek adına Beyaz Şapka diye bir dergi yaptım ve sonra internet portalına çevirdim. Birkaç kişi haricinde pek katılım olduğunu söylemesi zor. Makale ve haberlerimi Beyaz Şapka'ya (www.beyazsapka.org) zaten yazıyorum.

3. Yaptığım işi çok seviyorum ama hayatın tamamı işten ibaret değil. Fotoğraf, şiir, müzik ve uçuş simülatörü gibi uğraşlarım var. Blog'umun kişisel kalmasını istiyorum ki bunları daha çok paylaşabileyim.

Velhasılı kelam, Otuz yılın günlüğü'nü takip eden meslektaşlarıma bu blogda hiçbir zaman iş konusunu bulamayacaklarını söyleyeyim. Fotoğrafa, şiire, müziğe, simülatöre devam :)

1 yorum:

Aksigibi dedi ki...

Doğru söze ve doğru karara ne denir?
Helal olsun!
Denir ;)