21 Eylül 2010 Salı

Lise arkadaşlarımızla tanışmamızın 20. yılı

Geçen Cumartesi akşamı Kağıthane Profilo Anadolu Teknik Lisesindeki arkadaşlarımızla buluşup tanışmamızın 20. yılını kutladık. 1990 yılında başladığımız liseyi bazılarımız bitirme sınavı ile 4 yılda bazılarımız ise 5 yılda bitirdi. Arkadaşlarımızın bazıları ile tam 16 yıldır görüşmemiştik. Hüseyin, Çiler, Pınar ve Özkan 16 yıldır görmediklerimden. Onur, Doğan ve Meryem ara ara görüp konuştuklarımdan. Hepimiz birbirimizi çok özlemişiz.

Buluşmamıza Uğur ve Nezir hocalarımız da katıldı sağolsunlar. Mezunları bir araya getirmek ve pilav günleri gibi rutine çevirebilmek için bir web portalı yapmaya karar verdik. Bu konuyu konuşmak için bu sabah 16 yılın ardından okula gittim. Gerçekten duygulandım ve yaşlandığımı hissettim. Öğretmenler odasına girer girmez Franızca öğretmenimiz Lebibe hanım ve Edebiyat öğretmenimiz Gülten hanım beni tanıdı. Herkese selamları var. Fotoğrafları facebook profilimde bulabilirsiniz.

Velhasılı kelam Kağıthane Profilo Anadolu Teknik Lisesi Mezunları portalı için çalışmaya başladık. 1 ay kadar sonra bitirmiş ve hizmete açmış oluruz. Umarım konuşamadığımız görüşemediğimiz arkadaşlarımızı bulmamıza yardımcı olur.

Herkese selamlar

Hiç yorum yok: