14 Ekim 2009 Çarşamba

20'lik Dişler


Fıtık ameliyatından sonra 20'lik dişlerim de isyan etti. Rontgende görüldüğü üzere alt 20'lik dişlerim yarı gömülü. Önce alttaki iki tanesini çektirdim ama ben hayatımda böyle ağrı görmedim. Soldakinin üzerinde diş eti olduğu için cerrahi yöntemle çekildi ve dikiş atıldı. Sonra küçük bir mola verip Antalya'ya kaçtım ama orada da doğru düzgün yemek yiyemedim. Bugün üstteki son 20'lik dişimi de çektirdim. Umarım çook uzun süre doktor yüzü görmem.

2 yorum:

ebru dedi ki...

Serkancım geçmiş olsun.Bende aylardır ağrısını çekip korkudan çektirmeye gidemiyorum 20lik dişimi, aynen seninki gibi cerrahi yöntemle çekilmesi gerekiyor ama çok çok korkuyorum.

Serkan AKCAN dedi ki...

Çok teşekkürler, umarım sen de kısa zamanda kurtulursun. Ben diş doktorumun tavsiye ettiği bir çene cerrahına gittim ve son derece memnun kaldım. Arzu edersen doktorun iletişim bilgilerini iletirim sana. Alt çeneden çekim gerçekten çok ağrılı oluyor ama ağrı kesiici ile dindirilebiliyor. Üst çeneden çekimler çok kolay, hiç ağrısı yok. Korkmaya gerek yok rahat ol :) Tek derdimiz bu olsun.