13 Haziran 2008 Cuma

Nebula n-secure

Merhaba,

Biraz da günlüğe iş hayatından birşeyler yazalım :)

Yine Türkiye'de ilk ve tek olan bir projeyi hayata geçiriyoruz. Bilgi güvenliği sürecini bütünleştirilmiş bir sistemle izleyip 60 saniyede aksiyon almamıza imkan veren bu yeni hizmetimizin adı Nebula n-secure.

Özellikle bilgi sistemlerinin değeri yüksek ancak bilgi güvenliği uzmanı istihdam edemeyen, sayıca küçük ancak kritik seviyede iş tanımları olan şirketler için harika bir servis. Daha büyük ölçekli şirketler için ise hem bilgi güvenliği departmanlarının hem de sistemin erişilebilirliğinin denetimi için ideal.

Beyaz Şapka, Nebula.Tv, Nebula Yardım Masası ve Nebula n-bülten gibi birbirinden özel ve benzersiz hizmetlerden sonra Nebula n-secure hizmeti ile artık ne kadar güçlü bir vizyon sahibi olduğumuzu açıkça ispatlamışızdır sanırım. Belki de ürün markasından öte, hizmetin de bilişim sistemlerine ne kadar büyük bir katmadeğer yaratabildiğinin yaşayan bir kanıtı olduk. Kısa zamanda bilgi güvenliği ve bilişim sektörünün lokomotifi, örnek hizmet şirketlerinden biri haline geldik.

Neticede bu hizmetlerimizin tamamı bir yatırım ve bu yatırımların ana kaynağı bizlere inanan ve güvenen, kurulduğumuz günden bu yana yanımızda olan müşterilerimizdir. O nedenle çalışmalarımıza direk ve dolaylı destek verdikleri için herbirine ayrı ayrı teşekkür etmek isterim.

Nebula n-secure ile ilgili detaylı bilgiyi web sitemizden alabilirsiniz.
www.nebulabilisim.com.tr
Gece 3 olmuş ben çalışıyorum gördüğünüz üzere, bu hizmetler ancak böyle geliştirilebiliyor :)

Sevgiyle kalın..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

yolunuz açık olsun :)