6 Haziran 2008 Cuma

Kara Kapılar hakkında son yazım

Yaklaşık bir aydır günlüğü güncelleyemedim. İş nedeniyle bayağı bir sıkışık dönem geçirdik. Şirket olarak IDC etkinliğine katıldık, bazı yeni hizmetler için çalışmalar yaptık ve ISO9001:2000 belgesi için çalışmalar yaptım ve maalesef günlüğü unuttum :)

Kara Kapılar hakkında günlüğe son bir yazı ekleyeyim. Öncelikle tanıdığım tanımadığım herkese çok teşekkür ederim. Çok güzel yorumlar aldım, biraz da cesaretim arttı. Sanırım Kara Kapılar 2 yola çıkıyor.

Kitabın satışları netkitap, ideefixe, hepsiburada gibi bilindik e-ticaret sitelerinde ve kitapçılarda devam ediyor. Hala alamamış olanlar ve almak isteyenler Google'da bir arama yaparsa kitabı temin etmek için onlarca yol bulabilirler.

Tekrar kitaba ve yazdıklarıma ilgi gösteren arkadaşlara tek tek teşekkür ederim.

Sevgilerimle

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Gerçekten başarılı bir kitap emeğinize sağlık ve mutlaka devamını görmek isteyenlerin çok olacağına eminim.

Başarılarınızın devamını dilerim...

Adsız dedi ki...

Serkan Bey cok tuhaf.Olur ya bazen ici skilir insanin o zamanlar siirlerinizi okudugumda rahatliyorum. Onlar da huzunlu ancak paylasilan yasanilan ortak huzunler oldugu icindir sanirim. Daha mutlu ve umutlu duygulari,sevgiyi paylasmak dilegiyle..
Size basarilar diliyorum.

Serkan AKCAN dedi ki...

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Umarım devamı gelir ve yine böyle güzel şeyler hissettirir. Tekrar teşekkürler ilginiz için :)

Adsız dedi ki...

Serkan Bey merhaba;
şiir kitabınızı hiç nefes almadan okudum diyebilirim. Çok yoğun duygular içinde bazen gözlerim yaşardı. Herkes mutlaka kendinden birşeyler bulmuştur şiirlerinizde. Ancak gerçek aşka yer vermemişsiniz bana göre; Allah aşkına. İnsan bir resme bile aşık olabilir yeri gelince ancak Allah aşkı bunların sonsuzluğudur. Sevilenin herşeyini sevmektir bana göre..

Serkan AKCAN dedi ki...

Selamlar,
Yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederim.