26 Ağustos 2009 Çarşamba

Fıtık ameliyatı


Çift taraflı indirekt fıtık ameliyatı niyetiyle girdigim ameliyathanede ek olarak çift taraflı direk fıtık tespit edilmiş. Bu nedenle çift taraflı toplam 4 nokta fıtığı ameliyatı oldum ve beklenenden biraz daha ağır oldu. Evde biraz fazla istirahat etmek zorunda kalacağım.

Ziyarete gelen, arayan soran herkese tesekkur ederim. Herkese saglik dilemek bugünün en güzel mesajı olur sanırım.

Sevgilerimle

12 yorum:

coreimpactturkiye dedi ki...

Serkancım geçmiş olsun.

Ömer Kartal

Serkan AKCAN dedi ki...

Sağol üstat

Yazmak Keyiftir dedi ki...

Serkan,
Geçmiş olsun. Sağlık ve sıhhat.

Serkan AKCAN dedi ki...

Sağol Ali abi, hepimize sağlık ve sıhhat olsun.

Adsız dedi ki...

çok büyük geçmiş olsun arada bir sitenizi ziyaret ediyordum ve şimdi baktığımda sizi böyle hasta yatağında görmek beni oldukça şaşırttı ve üzdü doğrusu umarım kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz

Aşk ve Zehir dedi ki...

Geçmiş olsun Serkan Bey.

Serkan AKCAN dedi ki...

Teşekkürler arkadaşlar sağolun

Adsız dedi ki...

Selamlar

Ameliyat sonrasi bir problem yasadin mi? Ben de ameliyat olmayi dusunuyorum ve de iceri konan parca yuzunden problem yasayanlarin yazilarini okuyorum hep. Ameliyatin nasil gecti? Biraz detaylarini anlatir misin?

Serkan AKCAN dedi ki...

Selam,

Öncelikle söylemeliyimki fıtık problemi olanların ameliyatı bir seçenek gibi görme şansları yok. Mutlaka bu ameliyatı olmak zorundalar. Her geçen gün daha zorlaşır ve büyük problem.

Hiç korkacak çekinecek birşey yok. Benden 2 hafta önce babam ameliyat oldu ve ameliyat olduğu gün yürüdü. Fıtık önemli bir ameliyat değil, tek derdin bu olsun.

Adsız dedi ki...

Serkan cevap icin tesekkurler.
Internette yaptigim arastirmalara gore, bu ameliyat esnasinda bir yama koyuyorlar. Bazi insanlar yamanin sorun cikardigindan, agri sizi yaptigindan bahsediyor, ve de fitik ameliyatlarinda deneyimli bir doktor tarafindan ameliyat edilin deniyor.

Eger mumkunse, hangi ilde ve hangi hastanede ameliyat oldugunu bildirebilirsen, daha detayli arastirma yapip ameliyati olmayi planliyorum.

tesekkurler

Serkan AKCAN dedi ki...

Tekrar selam,

Ben istanbul özel göztepe hastanesinde ameliyat oldum. Doktorum bu hastanede görevli bir doktor değil. İstersen doktorumun telefonunu mail atabilirim ama her cerrah bu ameliyatı yapabilir.

Konan parça aslında bir yama değil. Bu parçayı vücut kabul edip önüne ve arkasına doku örüyor. Bu sayede fıtıktan ebediyen kurtuluyoruz. Bu dokunun örülmesi 1-1.5 yıl kadar sürebiliyor. Bu süreçte bazen küçük sızılar oluyor ama acı gibi bir his değil. Hani orada bir yama olduğunu hatırlatan bir his. Bunu engellemek mümkün değil.

Internet'e bakarak fikir sahibi olmak sağlık konusunda biraz riskli. Hep abartıyorlar toplumca manyak olduğumuz için. Daha önce kıl dönmesi ve bademcik ameliyatları da oldum. Fıtık ameliyatı oldukça kolay ve zahmetsiz bir ameliyat. Esasen iç organ ameliyatı değil, deriye çok yakın bir bölge olduğu için normalleşme süresi çok kısa.

Adsız dedi ki...

Serkan bilgiler icin cok tesekkurler.
Bayagi rahatlattin beni diyebilirim :)

Internete bakma konusunda haklisin, hep kotuden bahsediyorlar yazanlar.

Hepimize bol saglikli gunler dilegimle...